Пам’яті героїв Небесної сотні і події на Майдані

Небесні сотні шана й молитви,

За чисті душі , що злетіли в небо.

Їм шлях високий Боже освяти,

І в мирі, Господи, прийми до себе

Віра,надія та любов – три основні Божі чесноти. Вони мали б бути фундаментом нашого жаття, основою світогляду, через яку ми мали б сприймати усе довкола. Та чомусь нажаль у сучасному світі, часто панують зовсім протилежні настрої душі: безвір’я, безнадія, ненависть, які ведуть цілі народи до загибелі. На щастя, є ті, які готові показати іншим шлях до світла, правди та істинної свободи. Це були воїни Небесної сотні- українці, які загинули в Києві на майдані, вулицях Грушевського та Інституцькій. Вони віддали життя за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, які не страшно жити і народжувати народжувати дітей. Пам’яті героїв Небесної сотні і події на Майдані, був проведений у Золочівському професійному ліцеї виховний захід на тему : “ Вклонімось до землі всім тим, хто в серці буде жити вічно”, який підготували викладачі історії Хомич О.І., Сениська Н.М.

У Золочівському професійному коледжі відбувся теплий і зворушливий різдвяний захід” Нас єднає Коляда!”,який об’єднав учнів, педагогів і працівників закладу у спільній молитві, коляді та роздумах про важливі цінності сьогодення. Під час дійства були представлені сценки, присвячені світлому святу Різдва Христового, а також нашим мужнім захисникам — українським солдатам, які навіть в окопах зустрічають Різдво, зберігаючи […]

Напередодні світлого свята Різдва у гуртожитку Золочівського професійного коледжу відбувся затишний та по-родинному теплий різдвяний захід, який подарував усім присутнім відчуття домашнього затишку, єдності та поваги до українських традицій. Центральною частиною заходу стала інсценізація Святого вечора. Учасники дійства відтворили традиційні різдвяні обряди: підготовку до вечері, символіку дванадцяти пісних страв, родинну молитву та очікування першої різдвяної […]

Борщ — одна з найвідоміших і найулюбленіших страв української кухні. Саме тому майстер-клас у нашому навчальному закладі на тему «Приготування перших страв (борщ український з пампушками)» став не лише кулінарним заходом, а й справжнім зануренням у культуру українського народу. Під час майстер-класу учні мали змогу ознайомитися з історією борщу, дізнатися про різноманіття його видів та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x