Перший дзвоник у Золочівському професійному ліцеї

У Золочівському професійному ліцеї відбулося свято Першого дзвоника. Тут зібралися учні, викладачі, батьки та поважні гості. Розпочалося свято привітанням першокурсників, які на цьому святі були основними .

Директор ліцею Рудий Михайло Богданович привітав всіх з чудовим святом – Першого дзвоника , а також вручив Ключ знань першокурсникам, який відкриває перед кожним з них нові знання, уміння та творчі досягнення. Із напутнім словом виступила викладач історії Сениська Н.М., від імені батківського комітету з побажаннями виступила Чепак О.. Благословив на щасливий та вдалий навчальний рік о. Орест настоятель церкви Всіх Святих землі української. Після урочистої лінійки керівники груп з учнями пішли в кабінети на Перший урок присвячений 30-тій річниці Незалежності України.

У Золочівському професійному коледжі відбувся теплий і зворушливий різдвяний захід” Нас єднає Коляда!”,який об’єднав учнів, педагогів і працівників закладу у спільній молитві, коляді та роздумах про важливі цінності сьогодення. Під час дійства були представлені сценки, присвячені світлому святу Різдва Христового, а також нашим мужнім захисникам — українським солдатам, які навіть в окопах зустрічають Різдво, зберігаючи […]

Напередодні світлого свята Різдва у гуртожитку Золочівського професійного коледжу відбувся затишний та по-родинному теплий різдвяний захід, який подарував усім присутнім відчуття домашнього затишку, єдності та поваги до українських традицій. Центральною частиною заходу стала інсценізація Святого вечора. Учасники дійства відтворили традиційні різдвяні обряди: підготовку до вечері, символіку дванадцяти пісних страв, родинну молитву та очікування першої різдвяної […]

Борщ — одна з найвідоміших і найулюбленіших страв української кухні. Саме тому майстер-клас у нашому навчальному закладі на тему «Приготування перших страв (борщ український з пампушками)» став не лише кулінарним заходом, а й справжнім зануренням у культуру українського народу. Під час майстер-класу учні мали змогу ознайомитися з історією борщу, дізнатися про різноманіття його видів та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x