Перший урок – 30-та річниця Незалежності України

Перший урок нового навчального року завжди хвилюючий і незабутній.Цьогоріч він присвячений особливій темі для кожного з нас- 30-тій річниці Незалежності України.Надзвичайно цікавим та захоплюючим екскурсом історією нашої країни, зустріла учнів викладач історії Сениська Надія Михайлівна.

Мета уроку передбачала формування в учнівської молоді розуміння єдності та цілісності України, виховання любові до рідного краю, почуття причетності до всіх подій, що відбуваються в Україні, пробудження національної свідомості .Впевнено і з гордістю запевнились-ми навчаємо справжніх патріотів України!Соціально-психологічна служба ліцею теж була запрошена на перший тематичний урок . Щиро вдячні викладачу історії, Сениській Надії Михайлівні, за сприяння позитивному емоційному клімату в учнівському колективі, зміцнення духовного розвитку учнів та мотивування на продуктивний навчальний рік.

У Золочівському професійному коледжі відбувся теплий і зворушливий різдвяний захід” Нас єднає Коляда!”,який об’єднав учнів, педагогів і працівників закладу у спільній молитві, коляді та роздумах про важливі цінності сьогодення. Під час дійства були представлені сценки, присвячені світлому святу Різдва Христового, а також нашим мужнім захисникам — українським солдатам, які навіть в окопах зустрічають Різдво, зберігаючи […]

Напередодні світлого свята Різдва у гуртожитку Золочівського професійного коледжу відбувся затишний та по-родинному теплий різдвяний захід, який подарував усім присутнім відчуття домашнього затишку, єдності та поваги до українських традицій. Центральною частиною заходу стала інсценізація Святого вечора. Учасники дійства відтворили традиційні різдвяні обряди: підготовку до вечері, символіку дванадцяти пісних страв, родинну молитву та очікування першої різдвяної […]

Борщ — одна з найвідоміших і найулюбленіших страв української кухні. Саме тому майстер-клас у нашому навчальному закладі на тему «Приготування перших страв (борщ український з пампушками)» став не лише кулінарним заходом, а й справжнім зануренням у культуру українського народу. Під час майстер-класу учні мали змогу ознайомитися з історією борщу, дізнатися про різноманіття його видів та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x