Центр з підготовки автослюсарів

1 вересня у Золочівському професійному ліцеї відбулася ще одна масштабна подія – урочисте відкриття Центру з підготовки автослюсарів,який спрямований на підготовку майбутніх висококваліфікованих робітників за спеціальністю «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»;водіїв категорії «С».

На заході були присутні : начальник відділу професійно-технічної освіти департаменту освіти Львівської обласної державної адміністрації Пикус І.О., керуючий справами Золочівської міської територіальної громади Ковальський М.М., настоятель церкви Всіх Святих землі української о. Орест, викладачі, майстри виробничого навчання, учні, батьки та гості.На успіх,достаток та добро відкрили цю майстерню та перерізали символічну стрічку, а о. Орест поблагословив усіх на хороше навчання та працю.

У Золочівському професійному коледжі відбувся теплий і зворушливий різдвяний захід” Нас єднає Коляда!”,який об’єднав учнів, педагогів і працівників закладу у спільній молитві, коляді та роздумах про важливі цінності сьогодення. Під час дійства були представлені сценки, присвячені світлому святу Різдва Христового, а також нашим мужнім захисникам — українським солдатам, які навіть в окопах зустрічають Різдво, зберігаючи […]

Напередодні світлого свята Різдва у гуртожитку Золочівського професійного коледжу відбувся затишний та по-родинному теплий різдвяний захід, який подарував усім присутнім відчуття домашнього затишку, єдності та поваги до українських традицій. Центральною частиною заходу стала інсценізація Святого вечора. Учасники дійства відтворили традиційні різдвяні обряди: підготовку до вечері, символіку дванадцяти пісних страв, родинну молитву та очікування першої різдвяної […]

Борщ — одна з найвідоміших і найулюбленіших страв української кухні. Саме тому майстер-клас у нашому навчальному закладі на тему «Приготування перших страв (борщ український з пампушками)» став не лише кулінарним заходом, а й справжнім зануренням у культуру українського народу. Під час майстер-класу учні мали змогу ознайомитися з історією борщу, дізнатися про різноманіття його видів та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x