Історія ліцею

Наш навчальний заклад відкрито 1 березня 1955 року.
Перша назва – ремісниче училище №7 з механізації сільського
господарства. У приміщеннях Золочівського замку приступили тоді до навчання 180 трактористів-машиністів і 60 слюсарів з ремонту автотракторної техніки. У 1960 році базовий трест «Укргідроспецбуд» здав в експлуатацію комплекс училища на 720 учнівських місць, в результаті чого училище повністю перейшло в нові корпуси по вулиці Академіка Павлова, 72.
2003 рік став знаменним: наказом Міністерства освіти і науки України ПТУ №10 м. Золочева реорганізовано у Золочівський професійний ліцей.
На сьогоднішній день в ліцеї здійснюється підготовка з 14 професій, навчається понад 400 учнів та слухачів.
Комплекс ліцею – це: навчальний корпус, в якому обладнано 22 кабінети, навчально-виробничі майстерні з усіх професій, гуртожиток, суспільно-побутовий корпус, спортивний зал, актовий зал, бібліотека з читальним залом, їдальня, медпункт, стадіон та ряд інших приміщень господарського призначення.
За час свого існування навчальним закладом підготовлено більше 17 тисяч кваліфікованих робітників.
Щорічно учні та майстри виробничого навчання у конкурсах, оглядах,
олімпіадах виходять переможцями і призерами в окремих номінаціях – кращий з професії, художній самодіяльності, спортивних змаганнях,
технічній творчості.

У Золочівському професійному коледжі відбувся теплий і зворушливий різдвяний захід” Нас єднає Коляда!”,який об’єднав учнів, педагогів і працівників закладу у спільній молитві, коляді та роздумах про важливі цінності сьогодення. Під час дійства були представлені сценки, присвячені світлому святу Різдва Христового, а також нашим мужнім захисникам — українським солдатам, які навіть в окопах зустрічають Різдво, зберігаючи […]

Напередодні світлого свята Різдва у гуртожитку Золочівського професійного коледжу відбувся затишний та по-родинному теплий різдвяний захід, який подарував усім присутнім відчуття домашнього затишку, єдності та поваги до українських традицій. Центральною частиною заходу стала інсценізація Святого вечора. Учасники дійства відтворили традиційні різдвяні обряди: підготовку до вечері, символіку дванадцяти пісних страв, родинну молитву та очікування першої різдвяної […]

Борщ — одна з найвідоміших і найулюбленіших страв української кухні. Саме тому майстер-клас у нашому навчальному закладі на тему «Приготування перших страв (борщ український з пампушками)» став не лише кулінарним заходом, а й справжнім зануренням у культуру українського народу. Під час майстер-класу учні мали змогу ознайомитися з історією борщу, дізнатися про різноманіття його видів та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x