Майстер-клас на тему «Приготування перших страв (борщ український з пампушками)»

Борщ — одна з найвідоміших і найулюбленіших страв української кухні. Саме тому майстер-клас у нашому навчальному закладі на тему «Приготування перших страв (борщ український з пампушками)» став не лише кулінарним заходом, а й справжнім зануренням у культуру українського народу.

Під час майстер-класу учні мали змогу ознайомитися з історією борщу, дізнатися про різноманіття його видів та регіональні особливості приготування. Особливу увагу було приділено добору інгредієнтів, адже якісні та свіжі продукти є запорукою насиченого смаку та аромату страви.

У практичній частині заходу майстер з виробничого навчання Шафарук Л.В. продемонструвала технологію приготування борщу: від підготовки овочів і м’яса до правильного поєднання спецій та заправки. Учні 18 групи дізналися секрети збереження яскравого кольору буряка, досягнення ідеального балансу смаку та консистенції страви.

Завершальним етапом майстер-класу стала дегустація приготованого борщу. У дружній та теплій атмосфері учні обговорювали результати своєї роботи, обмінювалися враженнями та кулінарними порадами.

Майстер-клас показав, що традиційні страви можуть бути цікавими, сучасними та актуальними. Він надихнув експериментувати на кухні, берегти кулінарну спадщину.

Напередодні світлого свята Різдва у гуртожитку Золочівського професійного коледжу відбувся затишний та по-родинному теплий різдвяний захід, який подарував усім присутнім відчуття домашнього затишку, єдності та поваги до українських традицій. Центральною частиною заходу стала інсценізація Святого вечора. Учасники дійства відтворили традиційні різдвяні обряди: підготовку до вечері, символіку дванадцяти пісних страв, родинну молитву та очікування першої різдвяної […]

Майстер-клас

У Золочівському професійному коледжі для здобувачів освіти групи 25 за професією «Кравець» відбувся майстер-клас, який провела майстер виробничого навчання Кошівка Є.А. Тема майстер-класу: пошиття спідниці Тема уроку: обробка верхнього зрізу спідниці пришивним поясом. Під час заняття учні ознайомилися з технологією обробки верхнього зрізу спідниці, від якої залежить якість та зовнішній вигляд виробу. Спідниця є популярним […]

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня в нашому навчальному закладі традиційно відбулася акція “16 днів проти насильства”. Протягом двох тижнів педагогічні працівники, класні керівники провели низку інформаційно-просвітницьких подій: – виховні години: “Зупинимо насильство разом”, “Молодь обирає здоровий спосіб життя”, “Ми різні, але ми рівні”. – Інформаційна година “Про вшанування студенток, розстріляних у Монреалі”. – […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x